HERSTART JEZELF

VOLWASSENEN

 

 

Voor wie is de coaching, begeleiding bij Herstart jezelf bedoeld?

 

Het begint bij de eerste vraag?

Waar lig je motivatie? Kom je bij mij voor coaching voor jezelf of omdat andere vinden dat je dit nodig hebt. Misschien wil je dat ik je problemen oplos of ben je bereid er zelf voor te werken.

Ieder mens is gemaakt om “naar binnen” te kunnen gaan en je eigen innerlijke stem te horen. Niet iedereen doet dat. Om te beginnen vraagt dat een mentale stap – wil je echt weer in contact zijn met jezelf?

Vervolgens word je ook nog eens geconfronteerd met het loslaten van wat “oud en vertrouwd” is en dat kan soms eng zijn, terwijl het nieuwe nog niet bekend is.

Dat kan een reden zijn dat je deze stap nog niet neemt. Ik zeg nog niet, want iedereen heeft zijn pad te bewandelen en jij neemt de stap terug naar jezelf als jij er aan toe bent.

Ik heb geen oordeel als mensen niet durven. Jij en ik hebben zoveel “echte zuiverheid” in jezelf, daar ben je mee geboren. Dat weer kunnen ervaren is je eigen “IK” weer zijn en dat is wat ik iedereen gun van uit diepste van mijn zijn.

 

Echter zolang je angst voor het onbekende groter is dan je nieuwsgierigheid naar wat er voor je ligt te wachten, blijf je bij het oude vertrouwde en blijf je altijd weer ervaren wat je elke dag ervaart.

Zodra je nieuwsgierigheid groter wordt dan je angst, zul je verder gaan.

Dan neem je de stap en zeg je tegen jezelf “ik wil veranderen”, “ik kan veranderen” en “ik ga veranderen” en "ik ga het doen". Dan gaat jouw energie stromen in op een positieve manier waardoor je groeit en verandert.


Ik weet zeker dat ook jij die stap gaat nemen. Dan zoek je begeleiding om te geraken waar je wilt zijn.
De weg daarnaar toe zal je zelf gaan bewandelen.

 

Je mag mij altijd bellen of mailen als jij daaraan toe bent.

 

Met hartelijke groeten,

 

Julie Oosterbaan